fredag 5 augusti 2022

Saknat innehåll

Noteringar:
- Tydligen är inte hbtqi heller rätt. Det finns både hbtqi, hbtqi-a och hbtqi-a+. Det finns säkert ännu fler detaljerade sexualitetstillstånd vi behöver förstå att inkludera. Snart kan vi inte prata om folk överhuvudtaget utan att exkludera någon.

Kluddade lite ikväll i min nya ateljé. Jag känner bara för att smeta ut färg. Jag har ingen idé om motiv. Eller förresten, det är ingen idé att jag har det ens eftersom mina konstnärliga kunskaper är så ringa.

Men trevligt att kludda. Eftersom jag är "the man of too much" provar jag att måla riktigt tjockt denna gång. Jag älskar känslan av det. Nu körde jag inte med spinkiga konstnärspenslar heller. Nu drog jag på med riktig målarpensel. Jag kan nog få till ytterligare något ikväll. Tjock färg torkar sakta. Jag målar delvis "vått i vått" också så något mer ska det bli idag.

Idag låg det ett kuvert i min brevlåda som egentligen skulle innehållit två pocketböcker.


Brevet var upprivet och tomt. Jag visste ju inte om det skett efter att brevet levererades till mig så jag gick runt min brevlåda för att leta lite. Om någon plundrat brevlådan, blivit besviken på innehållet och kastat böckerna. Konstigt om de då lagt tillbaka kuvertet tänkte jag.
Jag kontaktade Postnord för att höra om brevet redan var tomt när brevbäraren lagt på brevet och det var det. Det var ju bra att böckerna kommit bort under transporten och inte att våra brevlådor blir plundrade. Nu är det reklamerat till Postnord som försändelse med saknat innehåll. Hoppas de hittar Ulf Lundell "Kyssen" och "En varg söker sin flock" på någon sorteringscentral och skickar dem till mig. Jag försöker få tag på säljaren nu för att beskriva vad som hänt.

Jag skrev någon gång för ett tag sedan att jag ibland blir "snällnödig". Jag får behov att hjälpa någon som jag tycker mig se i en obekväm situation. T ex en mamma med barnvagn på väg att äntra en buss. Jag mår så gott efter en sådan gärning. Lundell beskriver hur han också gör likadant. Jag säger att jag plötsligt blir snällnödig men han säger att han "godhetsknarkar" om samma fenomen. Det är ju så. Man får själv en enorm tillfredställelse av det. En "kick" om man så vill. Undrar vad det är ett uttryck för egentligen. En tillfällig flykt från att vara en gubbgrinig gringubbe kanske. Både Lundell och jag är nog det lite för ofta.


Inga kommentarer: