söndag 23 juli 2023

Sista heldagen för denna gång

Jag glömde meddela att jag såg en geckoödla igår. Mitt livs första och det har varit en önskedröm att få se en. Den sprang på husväggen på min lägenhet och försvann in i en blomlåda. Felix han se att det var något som slank in i ett hål men jag såg de underbara sugkoppsförsedda fötterna t o m. Den var grönaktig men inte ärtgrön.

Vi såg en cikada som satt och väsnades på en lyktstolpe också. Det är inte ofta man ser dem. De hörs desto mer.

Jag gick upp kl 8. Felix låg längre eftersom han hade haft svårt att somna igår. Mulet men när vi satte oss ute för att äta frukost kom solen och det blev alldeles för varmt. 


Morgondopp i poolen. 

Jag började packa så smått på förmiddagen och Felix kollade på damfotboll och slappade.


Solning och bad. 


Sopplunch och siesta då Felix kollade F1 och jag läste. Ytterligare lite solning och bad innan det blev dags för kvällsmat. Jag packade lite också. Vi hade svårt att bestämma oss för vad den sista middagen skulle bestå av men till slut enades vi om att jag skulle åka upp till Asia Garden och hämta mat idag igen. Felix tog ankan idag igen och jag testade en bläckfiskrätt. 



Ankan var underbar som vanligt men bläckfisken var knappt OK.

Nu återstår inte så mycket av vistelsen. Imorgon lämnar vi lägenheten runt kl 10:30. Sedan blir det en lång resdag. Vi är framme i Kristinehamn kl 03:20 på natten till tisdag.

Inga kommentarer: