måndag 10 januari 2022

Tredje sprutan - två sprutor samma dag

Första arbetsdagen 2022 och det känns bra och spännande. Spännande för att jag under våren kommer att få utrett hur jag kommer få arbeta i framtiden. Kommer jag att kunna sitta och jobba i min nyköpta lägenhet i Spanien eller har min arbetsgivare ännu inte blivit så pass modern att de kommer att tillåta mig det? Jag hoppas det men jag försöker att inte oroa mig för ett negativt besked. Jag samlar argument just nu.

Imorse tog jag min spruta mot psoriasisen på morgonen och åkte sedan och fick den tredje dosen. Jag tog en Ipren innan jag åkte ner för att få sprutan. I förebyggande syfte. Allt gick bra och jag åkte till "Krukmakeri Hemjord" och köpte ett hekto svart thé (Assam mokalbari).


Jag gjorde mitt första Chai Masala-thé och det blev jättegott. Ca 1 dl vatten. En rågad tesked thé och en rågad tesked Masala som jag tillverkade själv igår. Ca 2 dl mjölk. Lite skivad färsk ingefära och två sockerbitar.

Jag blev så sugen på fiskpinnar med mos så jag åkte till Maxi och handlade igen.

Idag skrev jag också ut 2021-års blogg. 


Det blev ett dyrt kalas i år. 1 500 sidor, fem delar, 2 120 kr. Men jag är lika nöjd varje gång jag gör det. Jag har alltså överlevt ett år till. Det året jag avlider i oktober blir det ju ingen utskrift. Jag kanske får instruera Felix hur man går tillväga så att samlingen komplett. Det är alltid intressant att se hur en avlidens liv tedde sig de sista dagarna. T ex Kafkas sista dagboksanteckning, Frödings sista brev och Anne Franks sista dagboksnotering innan tyskarna kom. Mitt sista blogginlägg kommer också att skrivas förstås.

Imorgon ska jag prata lite med banken.

Inga kommentarer: