lördag 4 juni 2022

Nu även på Adlibris

Nu finns boken på Adlibris också. De exemplar jag beställt för utdelning till de som förhandsbeställt kommer att kunna avhämtas här hos mig fr o m lördagen den 11 juni (om leveransföretaget håller vad de lovat). Jag ska ta reda på vad frakten blir för de som behöver få sina exemplar skickade också. Jag kan även lägga undan böcker här tills ni kommer till Kristinehamn nästa gång. Om jag ska skicka får ni meddela mig det. Jag återkommer med fraktpris här.

279:- på Adlibris, 260 kr på BoD.bokshop och 230 kr om ni beställer av mig. Men nu har jag inte många exemplar kvar. Frakt tillkommer om ni inte kan hämta här hos mig.

Biblioteket i Kristinehamn tar också in boken. 

Idag har varit en slapp dag. La mig tidigt igår och läste och gick upp kl 7. Åkte ner och gjorde mitt lördagsgympass på morgonen och åkte sedan och köpte lite räkor till kvällen.

Sedan hem till soffan en stund. Felix kom hit och fick lunch och gav mig ett uppdrag som jag tror jag får svårt att lösa. De vill åka amerikanare ner till studentbalen på lördag och han frågade mig om jag visste någon som har en. Ju vräkigare desto bättre kanske. Min kompis Håkans gula Camaro är tyvärr på meeting och cruising i Karlstad den dagen. Jag har någon mer som jag ska försöka ordna men de växer inte på träd i min bekantskapskrets.

När Felix åkte la jag mig och solade ett par timmar. Det var jätteskönt. 


Jag ställde upp mitt gamla askfat som bord för en skål med oliver. Kärnorna bara kastar jag rakt ut på gräsmattan när de är avgnagda. 

Jag blandade också till lite gödselvatten för att punktvattna mina tobaksplantor med. Jag har aldrig gjort så förut men det kan inte skada.

Nu blir det räkor och aioli med några droppar tabasco i.

Inga kommentarer: