torsdag 16 juni 2022

Pasha

Var i Karlstad på möte om internkommunikation. Det känns nästan som om vi har lite för många kommunikationskanaler nuförtiden.


Jag passade på att äta på Pasha på Örsholmen. Libanesiskt. Det var längesedan. Märkligt ställe. En hel festvåning i ett kontorshus i ett industriområde.


Hummus, ajvar och god sallad. Libabröd.


Brunt men gott. En sorts köttfärskaka. Stabbig och med god kryddad sås.

Längtar till lägenheten. Jag har lite idéer när det gäller möbleringen så jag ska kolla lite på de bilderna jag tagit för att få stöd för mina fantasier. När Felix och jag är nere om några veckor ska jag hämta min scooter och vi ska köpa en varsin cykel har jag tänkt. Sedan blir det nog inga mer stora saker när Felix är med.

När jag åker ner på min långvistelse ska jag slänga ut köksbord, bokskåpet i allrummet och flytta skrivbordet från gästrummet och sätta upp en arbetsplats i allrummet istället. Jag ska ge bort alla böcker jag inte vill ha eller slänga dem. Det är bara romaner på engelska och de intresserar mig inte. Jag ska bygga upp ett eget litet bibliotek istället i en liten bokhylla. 


Själva bokskåpet som står där nu är jättefult. Köksmöbeln ska också bort. Jag använder inte köksbord längre. Särskilt inte när jag kan sitta ute och äta eller i uterummet. Bort med skiten bara. Där bokskåpet står ska skrivbordet stå istället. Då har jag uppsikt över de båda ytterdörrarna och kan ställa upp korsdrag genom hela rummet om jag vill. De fula takfläktarna ska jag byta mot smäckrare motsvarigheter utan belysning.

På baksidan ska jag göra iordning en lite finare läshörna i skuggan. Möblerna som står där nu är jättefula och rostiga. 

Inga kommentarer: