fredag 10 juni 2022

Studenten

Vaknade kl 6 och gick upp och skrev minnesanteckningar från ett onlinemöte i går. Det har regnat i natt. 5 mm. Jag läste ut den fantastiska boken "Saknad" i går. Den kan jag verkligen rekommendera för de som inte känner igen vårt gamla Sverige numera.

Jag delade ut 8 böcker igår och en har redan läst ut sin. Hon kunde inte sluta läsa. Det är väl ett gott tecken om något. Idag delade jag ut 10 till så nu har jag inga obokade exemplar kvar. Jag kanske behöver beställa en ny omgång men jag avvaktar nog ändå lite.

Detta var en eftermiddag utöver det vanliga måste jag säga. Gud vad folk jag träffat och vad stimmigt det varit. Jag var tvungen att fly från mottagningen redan innan maten. Jag orkade inte mer. Jag behövde självmedicinera med lite folköl efter dagens happening.


I väntan på utspringet. Det var ingen idé att försöka komma längre fram för att få en bild på själva Felix så jag drog mig tillbaka istället.


Jag försöker få överblick.


Här fick jag ändå se en skymt av honom. Hans anhöriga på mödernet bakom honom. Det var bara jag på fädernet som var där. Och "L" möjligen om man ser det så.


"L" och Felix tar en selfie.


Så här blev bilden "L" tog.


Felix och hans mamma. Fotot med Felix och geten tog jag i Kolmården.


Felix och Nils. De har bott grannar och gått i samma klass hela livet tills nu.


Felix och klassföreståndaren Lars.


Sedan skulle de åka flak förstås. Armin och Nils till vänster om Felix.


En något oroväckande graf på flaket...


Jag och "L".


Jag och Felix.


Festen på skolgården är över för detta år.


Felix mammas hus där mottagningen sedan skedde.


Jag tycker han ser lite slak ut pojken. Ännu är det många timmar kvar innan han får blunda i tystnaden inför natten. Vilken jävla skylt...

Jag cyklade hem och satte mig i tystnad, mörker och ensamhet efteråt.

Jag satte en fördeg också inför helgens surdegsbak.

Inga kommentarer: