fredag 25 november 2022

Snoigt in i det sista

Mycket kvar att göra innan avresan och det närmar sig verkligen nu. Jag har packat den stora väskan. 21 kg lite drygt så det är lugnt. Den behöver jag förhoppningsvis inte öppna innan söndag lunch i lägenheten. Imorgon lunch ska allt vara packat.


Fryser hela tiden.

Tar några folköl och planerar matinköp till veckan. Jag ska skaffa medlemskort på Mercadona, Alcampo, Lidl och Aldi. Hos Carrefour är jag redan medlem och får lite rabattkuponger då och då. Consum finns också men där har jag aldrig varit inne. Jag är skeptisk tack vare Konsum här i Sverige. Märkligt egentligen men jag ska ge Consum en chans.

Idag när jag skulle parkera på Maxis parkering kl 10 var det nästan fullt. Jag hittade i alla fall ingen "körigenommare". D v s två parkeringsrutor mitt emot varann där man kan köra rakt igenom den första och parkera i den andra för att slippa backa när man ska därifrån. Ibland ser jag människor som kör in på en "körigenommare" men stannar i första rutan så de sedan blir tvungna att backa ut om någon ställt sig framför. Helt otroligt!

Inga kommentarer: