måndag 11 april 2022

Arbetsdag på plats i Karlstad

Möte online på förmiddagen och sedan till Karlstad för lunch med kollegorna och utbildning på eftermiddagen. Sedan hem för att hålla snuscirkel.

Det var svårare än jag trodde att planera schema för cirkelträffarna eftersom det är levande växter vi hanterar. Ibland växer de fortare än vad man tror och ibland tar det längre tid. Idag hade jag i alla fall tidigarelagt ett möte där jag visade hur man omskolar från pluggbrätte till krukor. Här står de jag planterade om idag.


Lite drygt hälften av det jag ska ha. 


Ytterligare tre omgångar ska jag plantera om imorgon. Jag fick slut på u-jord. Jag hade inte nog med rumstempererad jord som jag ville ha. Jag fick ta in en säck till i värmen över natten.

Det kom bara två cirkeldeltagare. Jag hade räknat med att vi skulle bli 6 stycken. Jag hade iofs skickat ut en skriftlig instruktion till de som vill göra det tidigare. Jag hoppas inte de andra missförstått och blandat ihop datum.

Idag fick jag mail från motorcykelhandlaren i Spanien. Den är inregistrerad på mig nu och mitt registreringsnummer blev 8273 LXG.


Då kan jag börja undersöka hur jag ska teckna försäkring för den. Men det får vänta lite.

Inga kommentarer: