söndag 17 april 2022

Lite jobbig natt

Jag tog det väldigt lugnt igår kväll med ölen. Jag var sugen och jag tittade på en fantastisk konsert med Santana och John McLaughlin. 


Jag åt mina räkor med tabascokryddad aioli. Jag kunde haft i mera tabasco och jag kryddade på lite mer tabasco i aiolin som blev över. Jag fick köpa till lite mer räkor på söndagen för att få ihop till en omgång till.

Men jag fick alltmer ont i såret på benet under kvällen. Jag gick därför och la mig tidigt och försökte sova men det gick inte. Det smärtade i benet hur jag än låg. Dessutom var det fullmåne och jag hade sovit ut ordentligt på lördagsmorgonen. Sedan fick jag feber och gick upp och tog en Ipren. Jag fick till slut tända och läsa någon timma. Till slut somnade jag ändå och sov hela natten. Jag påbörjade också antibiotikakuren redan igår kväll. 

När jag vaknade var jag mycket bättre. Smärtan finns kvar men är inte lika intensiv. Fortfarande stel i stelkrampsprutesticket. Jag drack kaffe och tog det lugnt till TV:n. Gjorde ren min älskade kamera efter fallet igår. Jag vågade inte ens titta på den igår då jag var orolig att den blivit skadad i fallet. Men det såg ganska bra ut. Lite små repor bara men inte på lins eller skärm. Ställde ut mina fjärilsmatare i solen med sockervatten. Igår var det många fjärilar som hittade dit. Men jag ser bara nässelfjärilar vid sockervattenautomaterna. Citronfjärilarna bara flyger förbi. De har troligen hittat en annan sockerkälla även om det är väldigt få växter som blommar nu.


Jag eldade lite gräs också och min barndomskamrat Olle kom förbi och vi pratade en stund. Trevligt!

Sedan åkte jag till Maxi och handlade. Jag köpte ingredienser till ett nytt kavringbak.



Pappa Eddies supergoda påskkavring.

Sedan testade jag en lite rolig sak. 


Jag riggade upp min telefon vid den ena sockervattenautomaten och styrde kameran från min Apple Watch. Det gick hur bra som helst. 


Jag fick t o m med mig själv. 


Jag låg och solade lite och kollade på klockan om det var någon fjäril framme. Sedan tog jag en bild bara.

Benet gör ont. När jag suttit still en stund är det svårt att komma igång och gå.

Nu kl 16:24 går jag in för idag. Jag har fått ännu mera ont i benet igen och tar det lugnt inne nu resten av dagen. Jag har skrivit lite på boken idag och ska försöka skriva lite till. 

Inga kommentarer: