måndag 4 april 2022

Arbetsdag

Började jobba kl 7. Jag tänkte ta lite längre lunch idag för att gå och handla. Lagom till lunch gick jag hemifrån med dramaten och paraply men jag tog mig inte ifrån området med den utrustningen. Det spöregnade och blåste motvind. Paraplyet och dramaten gjorde att jag inte tog mig ifrån området. Jag fick vända och gå in igen.

Jag ringde min nyvunna vän Perhåkan och frågade om de kunde hjälpa mig att komma iväg till Carrefour och det gjorde han och hans fru. Vi käkade där också och jag kunde handla det jag behövde. Helt underbart!

Sedan var det in i onlinemöte med de båda länsstyrelserna.


Lite nya grönsaker.


Välfyllt kylskåp.


Sopskyffel med långt handtag så jag slipper ligga efter golvet och ta upp böset.


Och en släplist - modell borstlist - så att det inte ska blåsa in en massa skräp under dörren.

Jag fick meddelande från snuscirkeln att deltagarnas plantor håller på att växa ur det pluggbrätte de sitter i så jag gjorde iordning en liten beskrivning till dem så att de kan omskola till krukor på eget bevåg. Annars kan de komma till mig på måndag den 11:te april och se hur jag gör. Det blev lite olyckligt med min Spanienvistelse nu mitt i alltihop.

Imorgon ska jag provköra scootern efter kl 16. Tyvärr ska det bli lika dåligt väder imorgon. Om inte värre t o m. Men då kommer Tony till undsättning med skjuts och tolkning om det blir affär. Otroligt spännande och hoppas jag kommer ihåg att fotografera. Jag ska se om Tony t o m kan ta en bild när jag sitter på scootern.

Inga kommentarer: