lördag 23 april 2022

Peugeot Tweet 125i

Igår mailade jag ner kopior på mina försäkringspapper på min scooter. Jag frågade också om det möjligen kunde ordnas så jag kunde hämta ut den under den första veckan i juli.

Jag fick följande svar:
"Hi Eddie!! Your bike is ready waiting for you!! See you soon!! Have a nice weekend!"

Jag fick också följande bilder.


Jag verkligen älskar den redan! Min egen motocicleta. Jag gillar den så mycket att det är som upplagt för att bli besviken. Jag kan inte hjälpa det. Jag sätter ofta upp skyhöga förväntningar men jag har faktiskt också med åren lärt mig att hantera de besvikelser de kan innebära.


Top-boxen. Säkert inte världens bästa kvalitet på lås på den men det är jag medveten om och kommer bara ha hjälmen där i när jag lämnar scootern. Jag har sett på Youtubeklipp att det är svårt att få plats även med mindre hjälmar under sadeln tyvärr. Då får jag använda det utrymmet till något annat. Svårare än så är det inte. Huvudsaken är att jag kan använda top-boxen att köra saker i när jag kör, inte när den står stilla.
Igår beställde jag ett skivbromslås till den med larm. Det tjuter i 100 dB om någon ändrar motocicletans läge. Det blir bra det när den står parkerad precis utanför mitt sovrumsfönster i en staketomgärdad community där min lägenhet ligger. När jag åker till Sverige ställer jag in den i lägenheten och kopplar bort minuspolen på batteriet som min vän Tony lärt mig.


Här i en sexig posé i halvprofil. Den blev väldigt snygg med den vindrutan.

Idag drog jag av plåstren på benet när jag duschade. 


Det läker nog snabbare när det andas fritt. Idag tog jag också den sista tabletten i antibiotokakuren vid lunch. En vecka sedan jag skadade mig alltså. Stygnen ska sitta en vecka till.


Den tokiga lilla kapellkattan har lagt sig i en grushög dagen till ära. Det var väl varmt där förstås. Och lä efter marken. Det är soligt men det blåser isiga vindar idag.

Inga kommentarer: