tisdag 5 april 2022

Scooter

Började jobba 05:30. Jag vaknade då så jag gick upp. Jag behöver ta ledigt någon timma imorgon förmiddag så jag försökte lägga mig lite på plus. Jag la mig tidigt igår efter att ha tittat ikapp Robinsonavsnitten på TV4play.

Tre onlinemöten idag och det går smärtfritt med uppkopplingen. Jag upplever uppkopplingen som väldigt snabb. Nästan snabbare än hemma t o m.

Tony kom och hämtade mig kl 16:15 och vi åkte till motorcykelhandlaren; Motos Sobre Ruedas.

Och mycket riktigt där stod den.




Jag valde också en hjälm, en topbox och en vindruta som ska monteras innan jag hämtar den när Felix och jag åker ner i sommar. Jag fick med ett lås också

Den var jättefin men jag fick inte provköra den. Det satt inget batteri i den ens ännu. Men allt gick som jag ville. Jag försökte pruta lite men hon lade med ett lås istället och gick ner minimalt på slutpriset. De må vara hänt.

Åh vad bra jag mår här.

Notan stannade på 3 100 €. Inte så farligt ändå tycker jag. När jag kommer ner i sommar är det bara att gå dit och hämta den. Inregistrerad och klar och då ska jag också hunnit teckna försäkring på den. Så fort jag fått mitt registreringsnummer ska jag försäkra den.


Jag bjöd Tony på mat efteråt. En indisk restaurang som jag åt på i vintras. 

Då var det bara cykel kvar då. Helst två egentligen. En till mig och en till Felix.

Inga kommentarer: