torsdag 21 april 2022

Hemma igen

Jag avslutade gårdagskvällen med att se ikapp de Robinsonavsnitt jag hade missat. Sedan tänkte jag att jag skulle göra ett försök till att boka resa till Torrevieja till mig och Felix i juli. Jag lyckades till slut trots att jag gick i fler fällor på vägen. Det är krångligt att boka med Ryanair har jag märkt. Återvändsgränder där man ibland behöver göra kostsamma val för att komma vidare. Det kom upp en fråga om jag ville boka långtidsparkering och det ville jag ju men då stod det att tjänsten inte erbjöds i Västerås. Min första tanke då var att parkeringen inte är i drift längre och då skulle vi ju inte ta oss dit. Det var det huvudsakliga skälet att jag avbröt bokningen tidigare.

När jag senare på kvällen googlade på långtidsparkering visade det sig att den visst är i drift och då kunde jag ju boka igen. Det var ytterligare tveksamheter också senare i biljettköpsprocessen men jag lyckades ta mig förbi dem också till slut.

Vi åker från Västerås till Alicante fredagen den 1 juli och åker hem den 11 juli. Det är varmt därnere då men man måste ju prova på att bo där då också. Det ska bli så roligt att visa Felix min (och hans) lägenhet.

Resan hem gick bra. Inte försenad en minut någonstans. Helt otroligt. Jag har fått mig några tankeställare denna resa. Denna träff var inte värd allt mitt trassel i min mening. Fullspäckat program också så jag blev tillrättavisad när jag kom in på sidospår. Så här ska det inte vara. Det enda jag har med mig hem är mina samtal med några av deltagarna. Jag hann förövrigt inte ens prata med alla. !5 personer men det var så tight program.


Jag tog en bild på min trogna följeslagare på hemvägen. Gud vad många äventyr den här ryggsäcken varit med om. Alla mina resor sedan 2000 ungefär. Jag förstår inte att den fortfarande håller. Ofta är den tungt lastad också. En fantastisk rygga.


Inga kommentarer: