torsdag 24 juni 2021

Semesterdag?

Konstig semesterdag. Jag startade jobbdatorn direkt på morgonen eftersom jag lovat att hjälpa en inspektör i Arvika med att skriva ut etiketter i Excel. Jag blev sittande och svarade på mail och dylikt så jag arbetade hela förmiddagen av misstag. Det gör inget.

Sedan låg jag mest i soffan och tittade på TV. Jag lyfte ut ett arbetsbord jag ska ha imorgon när jag planterar om hibiskusar. Jag vattnade också tobakslandet och mina clematisar.

"L" var här med två pragböcker jag ska låna av henne. 


Jag ska lägga mig och läsa dessa ikväll. De var med den gången hon och jag var där tillsammans 2013. Lonely Planet är lite väl gammal egentligen när det gäller restauranger och sådant men en del finns säkert kvar. Promenadboken ser jag verkligen fram emot att ha som stöd för mina planer.

Sabina var här på kvällen och vi satt på altanen och pratade en god stund innan hon drog vidare till Karlstad. Det var längesedan vi sågs och det är alltid ett kärt återseende även om jag har svikit henne lite när det gäller vårt gemensamma intresse, Hibiskusar. Vi pratar ändå växter och jag är hennes privata biolog i det avseendet. Morkullorna flög över oss flera gånger under kvällen. De flyger nog för andra gången i sommar.

Inga kommentarer: