måndag 23 januari 2023

Farmen

Jag gillar inte Farmen i år. Det är två killar där (Eddie och Viktor) som är så elaka mot en tjej som heter Julia. Julia är lite kär i Viktor och det utnyttjar han för att försöka lura henne. Jag tycker så synd om henne. Jag orkar inte se godtrogna fina människor bli lurade av giriga egoister. Särskilt inte när de spelar på någons känslor.

När jag kommer till Spanien ska jag och Kent åka till IKEA i Murcia. Jag tror det blir bra att åka dit tidigt en lördag denna gång också för att slippa den värsta trafiken. Där finns rondellen från helvetet som vi kanske hamnar i igen.


Jag tog ett skärmklipp i Google maps. Sexfilig rondell och vi kommer kanske inte undan den. Den fasar jag för. Jag trodde inte det var sant när vi körde i den förra gången.

Efter att ha undersökt kartan lite mer noggrant inser jag att det går att köra en alternativ väg. Den ska vi nog satsa på tror jag. Jag tänkte att vi skulle besöka det gigantiska köpcentret C.C. Nueva Condomina intill också. Jag ska skriva ut vägbeskrivningen innan vi åker så inte GPS:en lurar iväg oss till den fruktade rondellen.

Inga kommentarer: