onsdag 25 januari 2023

Kallt även i Torrevieja nu

Jag får rapporter om att kylan kommit till Torrevieja nu. Det verkar som om de som är där nu får vara glada om det går över 5 plusgrader på dagarna. Hoppas det vänder tills jag kommer ner. Drygt en vecka kvar nu.


Det ser inget vidare ut för den kommande tiden. Jag kommer ner den 3 februari så det är nog ganska utkylt i lägenheten då.


Vädret där är som här nu nästan men de har hittills inte fått någon snö. Senast det snöade i Torrevieja var 2018.

Men först ska jag ha lite utbildningar och möten här innan jag åker. Imorgon ska vi ha en utbildning i hur man tillsynar tatuerare i dessa vackra lokaler på Mariebergs gamla mentalsjukhus i Kristinehamn. 


Jag älskar golvet. Och väggbonaderna.

Jag såg en annan hemsk rondell på FB idag.


Detta är nog rondellen från helvetet. The magic roundabout in Swindon, UK. Där är det dessutom vänstertrafik.

IKEA i Murcia har fått in trådbacksystemet Jonaxel på IKEA igen. Gud vad jag letade efter trådbackar i Torrevieja när jag var där senast. Då blir det således en lite kostsammare investering även denna gång när jag är nere.

Jag pratade med Kent idag och gjorde upp med honom om IKEA-utflykt lördagen den 4 februari. Vi gjorde även upp att han skulle gå ner till min lägenhet och sätta på värmen och kylskåp kvällen innan jag kommer. Då är det förhoppningsvis lite behagligare för mig att komma in där på fredagen.

Jag följer en blogg från Torrevieja och läste idag ett inlägg som skulle kunnat handlat om mig. Om jag hade haft de ekonomiska tillgångarna som bloggaren tycks förfoga över. Alltså vicken grej! Läs själva här. Patrik (mannen i familjen där) är numera min idol.

Idag tog jag en lunchpromenad med en vän och tittade på hennes kolonistuga. Jag blev jättesugen! Sälja kapellet och skaffa en liten lägenhet och ha kolonistugan som sommarboende? Väldigt frestande faktiskt. Då har jag ju odlingsytorna jag behöver också. Ytterligare en dröm att fantisera om.

Inga kommentarer: