fredag 6 januari 2023

Sista arbetsdagen för denna gång

Gick upp och började jobba kl 7, lätt bakfull. Jag hade lite ont i höger armbåge efter någon av de tre cykelvurporna jag gjorde i går. Den första vurpan gjorde jag nykter.

Jobbat idag och tog helg kl 16. Jag kom på mig själv med att längta efter att längta hit igen när jag går insnöad uppe i kapellet. Det är ju inte så länge kvar tills jag kan åka hit igen heller. Det blir bättre att längta ju mer jag varit härnere. Nu vet jag så mycket mer än jag gjort när jag längtat de andra gångerna. Jag kan längta mera "detaljerat" Jag märker också att det blir roligt när det kommer hit svenskar jag känner. Lite omväxling att vara social ibland och det är trevligt.


Sen lunch framåt kl 14.

Kl 16:30 kom min vän Farideh för att se hur jag bor. Vi skulle ta en cykeltur ikväll igen och vi åkte ganska långt. Men jag blev trött. Imorgon ska jag köpa en cykel av henne. Hon har en herrcykel som jag tror skulle passa Felix.

Vi cyklade utefter den rosa saltsjön och en liten bit mot Los Montesimos men vi åkte inte ända dit. Vi vände och åkte tillbaka och satte oss en stund och tittade på solnedgången.



Fint ikväll också.


Prydd stenmur.


När fantasin får flöda fritt kanske man ser något här.

Det var mörkt när jag kom hem. Nu ska jag slappa resten av tiden här. Imorgon är sista dagen och då har jag en del jag ska ta itu med. Bl a köpa en cykel till.

Aurelius (Bok 11, betraktelse 4):
"Jag har gjort något för det gemensamma, alltså gagnar det även mig. Se till att alltid ha detta redo i dina tankar, och upphör aldrig med att göra det."


Inga kommentarer: