måndag 6 februari 2023

Arbetsdag

Började jobba kl 6 och gjorde i stort sett klar årsberättelsen för 2022. Det är alltid det ekonomiska resultatet jag väntar på innan jag kan färdigställa årsberättelsen och det kommer en bit in i nästkommande år. Det har gått bra för Miljösamverkan Värmlands och Örebro län även i år kunde jag konstatera. Jag har faktiskt bra koll på min arbetsekonomi. Jag slarvar betydligt mer med min personliga dito.

Det blev ingen marknad i Los Angeles som jag och Farideh planerat. Det började regna strax efter lunch. Jag misstänkte att det skulle bli så så jag tog scootern och handlade lite på förmiddagen. Jag jobbade till kl 17 men då behövde jag röra på mig lite så jag tog bussen ner till stan. Jag köpte ju två par byxor när jag var här i julas som jag tycker så mycket om. Jag tänkte se om det fanns några kvar.


Internationellt klotter på bussen. Jag tycker det är synd att man inte klottrar flera snippor. De är lite för invecklade för de unga konstnärerna kanske. Även för vuxna konstnärer iofs. De som klottrar har kanske inte sett någon snippa i verkligheten heller.


Och det fanns byxor kvar. Jag köpte två par till och åkte hem igen. Men då fick jag en paraplypromenad på stan också. Och en påse märkligt indiskt snacks. Jag köpte det förra gången också. Väldigt speciellt. Felix tyckte inte om det när jag tog med hem förra gången.


Det går långsamt med pusslet men det är trevligt varje gång man får dit en bil. Jag fortsätter i sakta mak men nu vill jag snart ha bordsytan ledig så jag kan måla lite igen.

 

Inga kommentarer: