fredag 3 februari 2023

Resdag igen

Gick upp kl 5 på hotellrummet i Tokholm. Tog en liten frukost, duschade och drog till Arlanda med flygbussen. Var på plats 07:30 och skulle lämna ifrån mig det incheckade bagaget. Han i disken påstod att jag bara betalt för ett incheckat bagage medan jag var säker på att jag hade betalat för två. En väska på 20 kg och en på 10 kg. Jag hade tydligen betalat för att ha med mig en väska på 10 kg ombord så jag fick ju med den i alla fall. Vad jag inte tänkte på då var att jag hade kaviar i den väskan. Jag blev således av med fyra tubar kaviar i säkerhetskontrollen. Jävla Ryanair som gör allt så obegripligt.

När jag landade i Alicante fick jag vänta två timmar på bussen. De går inte så tätt. Det är inte som i Stockholm när det går en buss i kvarten.


Den 7 februari tar man bort kravet på munskydd i kollektivtrafiken. Det här kanske var sista gången jag behövde ha mask. Jag tog taxi från busstationen och det var så skönt att komma in hemma i lägenheten. Dessutom var ju värmen på. Jag lastade ur lite saker medan jag väntade på att Kent skulle komma ner. VI skulle gå till Carrefour och handla. Jag var så hungrig att jag var tvungen att äta i förbutiken på Carrefour som jag brukar göra.


Idag blev det pizza som var jättegod. 2,50 € för denna bit. Sedan handlade jag mat för ett par dagar. 


Det blir ju Fuet-diet som vanligt men jag ska testa lite andra saker också denna gång. Jag köpte ansjovis bl a. 


De har en hel ansjovisavdelning här.

Jag kokade ägg här ikväll så jag kan göra ägg och ansjovismacka imorgon. 

Imorgon ska Kent och Farideh och jag på äventyr till IKEA bl a. Nu ska jag plocka lite här innan jag lägger mig.

Inga kommentarer: