tisdag 17 maj 2022

Boksläpp i sikte

Häromdagen på FB såg jag ett delat inlägg med Andrey Vinogradov som spelar låten "Reverse dance" på instrumentet Hurdy-Gurdy. Det låter så fantastiskt vackert. Drömskt, medeltida, vikingar, Indien och alldeles underbart! Lyssna och titta här: https://www.youtube.com/watch?v=bvNZeh6f8vE Detta sitter jag och lyssnar på en stund in på nätterna när jag sitter och skriver. 

Författandet har nu gått in i en intensiv fas. Jag har fått hjälp med att sätta dead-line och jag räknar med att ha ett antal ex till försäljning den 30 juni. Just nu är designen av omslaget färdig och under tiden skriver jag det sista. Jag siktar på att skicka in tryckmanus senast den 1 juni.

När allt är OK trycks ett författarexemplar och skickas till mig för påseende. Eventuellt tillkommer några små korrigeringar efter det men sedan är det bara att trycka. Då bör jag ha färdiga ex i min hand innan den 30 juni.

Jag kommer att beställa ett antal exemplar för att ha till försäljning direkt. Att jag fått hjälp med dead-line betyder att jag fått en beställning på 10 exemplar som ska levereras den 30 juni.

Idag har konstnären Karins dotter Kristin hjälpt mig med att formge omslaget med hennes mammas målning som bakgrund. Kristin fick till det jättebra tycker jag. Nu ska jag skicka den till tryckeriet för att se så att måtten stämmer bara.


Så här kommer framsidan av boken att se ut.


Och här är baksidan.


Hela omslaget i utvikt format.

Den fick godkänt av tryckeriet. Jippie!

Inga kommentarer: