söndag 29 maj 2022

Påsen hopknuten

Jag lade sista handen vid boken idag. Jag har också bestämt vad priset kommer att bli. Det priset jag angett till bokhandlarna och BoD är 260:-. Som "E-bok" kommer den att kosta 99:-. Jag kommer att ha några exemplar till försäljning också. Hos mig kommer priset att bli 230:- och givetvis får ni en dedikation och signering om ni vill. 

I förmiddags åkte jag till Roland och planteringsbeskar hans nya päronträd och sedan åkte jag till en av snuscirkeldeltagarna och tittade på hans plantor och lanne. Det såg väldigt fint ut. När jag kom hem hade jag innan jag visste ordet av ingått avtal med tryckeriet och beställt tryckning av boken. Jag skickade beställningen kl 13 idag. 


Det nästa som kommer att hända är att boken kommer att tryckas i ett exemplar som jag får hemskickat för påsyn.

Därefter kollar jag så allt ser bra ut och ändrar om något behövs. Sedan går den i tryck. Igår började jag ta upp beställningar via bokens Facebooksida. Ni som inte har Facebook men ändå vill beställa kan göra det till min e-postadress. Upphämtning av bok sker hemma hos mig. Jag kan också leverera inom staden och även till kringliggande orter om vi kommer överens om tid och plats. Jag kan också skicka boken men då tillkommer frakt på ca 45 kr. Jag ska undersöka om det finns billigare alternativ också.

Hittills har jag ca 40 förbeställningar och jag behöver ha besked senast den 10 juni. När jag har slut på mina exemplar går det att beställa boken på BoD:s beställningssida, hos era lokala bokhandlare och de flesta nätbokhandlarna som Adlibris och Bokus m fl.

Betalning sker helst via Swish vid överlämnandet.

Jag hoppas jag kan leverera böcker i mitten av vecka 26 från den 29 juni ca.

Min e-postadress är: kapellet(at)yahoo.se.

När det administrativa runt boken var klart la jag mig och solade en stund.

Sedan blev det lite TV och tidigt sänggående.



Inga kommentarer: