tisdag 31 maj 2022

Marknadsföring

Efter en liten korrigering gick en rättad version till tryckeriet i går. Jag hade missförstått vad som väntar härnäst nu. Jag trodde jag skulle få ett exemplar för påsyn och sedan bestämma mig. Så blir det inte.
Just nu går man igenom mitt manus. Man kollar så att jag inte skrivit något kränkande och så men det har jag ju inte gjort. En form av censur egentligen men censuren finns ju även om man ger ut böcker på förlag.

Granskningen ska gå på ca 24 timmar och sedan kommer det att gå att beställa boken på Adlibris bl a. Jag har fått ca 50 förhandsbeställningar från er. De exemplaren har jag redan beställt utan att ha sett hur det färdiga resultatet blev. Jag chansar lite där alltså. Det betyder alltså att det är ett tidsödande moment mindre till den fysiska boken och den kanske kan delas ut redan i mitten av juni. Vi får hoppas på det.


I går kväll satt jag och målade bokmärken som ska levereras med de exemplar som säljs av mig.

Jag behöver öva på att filma och klippa film så därför har jag börjat med en liten film om den kommande boken där jag intervjuar mig själv. Jag har suttit och filmat när jag stället frågor till mig själv. Sedan ska jag filma vad jag svarar och sedan klipper jag ihop klippen så det ser ut som om allt sker vid samma tillfälle.

Här kommer jag sitta och bli intervjuad.

Och här har jag satt mig i intervjuposition.

I boken berättar jag lite om de människor som förekommer i min uppväxt. Jag kommer att berätta lite om dem också på intervjun. Jag lägger upp filmen på Youtube när den är klar och länkar till den här.

På kvällen var jag på en tvåtimmars rundvandring på Mariebergsområdet och det var jätteintressant. Hospitalet var som en egen liten stad i staden på sin tid. De var självförsörjande och odlade mat och hade en massa djur som blev till mat. När det var som störst aktivitet därute var det ca 1 200 patienter där och lika många anställda. Maten levererades till avdelningarna med häst och en järnvägsvagn som gick på ett lokalt järnvägsnät inom området och det serverades frukost lunch och middag varje dag året runt. På lunch och middagen serverades alltid också efterrätt.

Inga kommentarer: