söndag 28 januari 2024

Söndag

Vaknade kl 6 utan att ha tagit Oxikodon. Märkte ingen skillnad och drog slutsatsen att det läkemedlet är överflödigt. Det är bra det eftersom vänner från flera håll varnar mig för det. Tack Gunnar! Jag hade intressanta samtal med människor jag tycker om igår också. Samtal som delvis får mig att tänka om angående min situation. En liten plan börjar faktiskt ta form och den kan sättas i verket imorgon i sin lilla linda.

Jag har blivit varnad för att fortsätta att arbeta på i det tysta genom att göra vissa saker som jag anser viktiga för alla de människor som räknar med mig och tycker så mycket om det jag gör. Istället bör jag inte göra någonting mer alls under sjukskrivningen. Bara låta min verksamhet dö eller låta någon annan ta över i den mån min arbetsgivare prioriterar det. Det är det enda sättet för mig att visa att jag behövs. Jag måste tänka så. Tumma på min lojalitet till de jag är till för och tycker så mycket om. Allt annat är självskadebeteende och får mig bara att må sämre. Men det är så svårt. Jag älskade mitt jobb och kände en otrolig stolthet. Nu lutar det åt att slutet på mitt yrkesliv kommer att te sig helt annorlunda än jag velat.

Satt och drack kaffe till morgon-TV på förmiddagen. +3 grader och mörkt. Tyvärr finns bara TV4 på helgmornarna men jag har fjärren i handen hela tiden så jag kan stänga av ljudet när det är reklam. Denna söndag var ett oskrivet blad på morgonen. Jag fick rådet igår att hejda min framfart lite och inte vara så ivrig att komma framåt i en massa påhittade projekt som jag alltid försöker att ha på gång. Jag ska börja tänka mer på det också. Jag lovar det Pernilla. Och jag slutar också med Oxikodonet. 

Och du och jag Anders ska gå ut och promenera och prata om livet och panikångest. Bara det blir barmark igen så. Jag får fina signaler från folk därute och det är jag tacksam för. 

Och du och jag Cassandra ska alltid ha din fina far gemensamt fast på helt olika sätt.

Tog en tur till Karlskoga idag. Hämtade delningsfiltren och åkte hem igen. Det fungerade som det skulle. Ingen skillnad på vänster och höger kanal som jag upplevde tidigare. Lycklig!

Hemma i fåtöljen resten av kvällen. Panikångestattacker när jag tänkte på jobbet och annars också ibland.

Lägger mig tidigt.

Inga kommentarer: