måndag 29 januari 2024

En bra dag

Utöver axelsmärtor och viss panikångest har det varit en bra dag. 

Fick lite feeling och fyllde akvariet en första gång. Det blev lite som jag trodde. En del av mitt "hardscape" flöt upp och flera av växterna hade inte riktigt rotat sig. Men det var ett hyfsat resultat ändå.


Jag ska byta vatten om någon dag och ställa saker tillrätta så gott det går.

Hade ett bra samtal med Nordea idag angående planen för avveckling av Eddie Perssons verksamheter i Kristinehamn. Jag kan gott och väl gå i pension 2027. D v s när jag fyller 63. Tidigare t o m om jag börjar förbereda mig redan nu. 

Jag tycker det ser ljust ut för mig. Nu återstår bara att få till de sista åren i tjänstgöring trots att ingenting lockar mindre än det. Jag hoppas att få till villkor som är intressanta och vi ska börja diskutera det till veckan som kommer.


Åt någon form av smashed burger till lunch. Stekt surdegslimpa. Två extremt tillplattade nötfärsbiffar á 125 gr. Stekt halloumi emellan och mangoraya. Ibland blir jag sugen på mangoraya. I plastflaska. Jag äter väldigt dåligt nu men kan inget annat.


Fick en försändelse också. Rökelse helt enligt "the man of too much". Eldade på som helvete på eftermiddagen.


Och på eftermiddagen satte jag mig och lyssnade på indiska ragor med L. Shankar (violinist) och drack starköl. Vilket ljud jag har här nu när högtaleriet låter underbart. Jag har aldrig hört bättre hi-fi-ljud.

Inga kommentarer: