fredag 14 juni 2024

Varmt!

La mig kl 18:15 igår och släckte kl 19. Sov hela natten och tvingade mig upp när väckarklockan ringde 07:00. Jag behövde tydligen sova.

Nu är det sista arbetsdagen för ett litet tag igen. Jag är ledig nästa vecka.

Myggorna är jobbiga inomhus i år. Jag har mycket kliande bett på ovansidan av mina händer. Jag har inte fått bett i någon större utsträckning förut men i år är det riktigt jobbigt. Jag vill ju gärna vädra igenom lägenheten på dagarna. Denna veckan har det ju kommit lite regn också så nu kanske det blir ny kläckning i de sötvattensamlingar som bildats. Idag när jag handlar ska jag köpa "Afterbite" som man har på myggbetten så de inte kliar så illa.

Jag köpte färsk chorizo på Mercadona som var så otroligt god att varje tugga var en fullständig njutning. Jag ska köpa den igen och fotografera paketet. Detta skriver jag inte för att jävlas med er som är i Sverige utan för att tipsa de som läser och som just nu är i Spanien eller ska åka ner. Jag stekte korven men den är nog ännu godare grillad.


Stekt färsk chorizo med "rice and beans" till lunch och sedan tog jag ett lunchdopp i poolen.

Jag skrev minnesanteckningar från miljöchefsträffen från i onsdags och hade ett litet onlinemöte om små avlopp. Jag slutade jobbet kl 15 idag och Sven kom och hämtade mig för en tur till La Zenia boulevard där vi hämtade mitt bord. Vi åkte också förbi och tittade från gatan på den lägenhet de är mest intresserade av.


Jag dukade upp på mitt gamla bord inför färgkludd igen.


Här är det nya bordet. Ännu inte uppackat och jag ska inte packa upp det ikväll heller. Bakom bordet står två nya tyngder till parasollet också.


18 San Miguel långburk. Felix föredrar kortburk så jag ska köpa det till honom sedan.


Jag testfällde upp parasollet när jag fått ytterligare två tyngdplattor på plats.. Det blev betydligt stadigare. Imorgon ska jag flytta hela parasollet. Nu förstår jag var det ska stå för att stå bäst.

Tidig kväll. Varmt!

Inga kommentarer: