söndag 9 juni 2024

Märklig dag

Lite mulet men kvavt. Tog en sväng till Carrefour på förmiddagen innan Sven Bornemark skulle anlända. Pratade med Felix på Facetime. Sven kom 13:30.


Här står vi. Två äldre vita män i all prakt.

I stort sett direkt när han kom åkte vi till La Zenia och köpte parasoll och parasollfot på Alcampo. Det parasollet jag tittat ut sedan tidigare.


Vi käkade på Foster´s Hollywood. Jag tog en nacostallrik och han tog en sallad. Stimmigt så båda två hade hörselproppar. Sedan åkte vi hem och monterade.

Det kommer att bli jättebra men nu ikväll behövdes inte parasollet. Jag fällde ihop det direkt nä vi provat så att allt funkade. Jag kommer att få arrangera några stödpunkter i form av linor eftersom det vinglad väldigt  när det blåser. 


Parasollet hänger från en punkt i mitten och dinglar. Det blir lätt ett offer för vinden om man inte förankrar det i flera punkter. Norgegrannen Maj-Lill satt och kollade så allt blev rätt.


Jag ser fram emot att prova det imorgon när solen skiner ordentligt.

Sven stack iväg på ett ärende när vi var klara och det var skönt för mig att vila öronen lite. Sven är intensiv. -Han är intens, sa grannarna.


Vi flyttade in och fortsatte att dricka öl och vermouth innan vi la oss.

Inga kommentarer: