lördag 29 juni 2024

Värme

Det är riktigt varma dagar nu. Drygt 30 grader och idag har luften dessutom stått still stundtals. Det har varit sim att befinna sig i en ugn. 


Richie sprutade mot ogräs på morgonen. Jag solade lite på förmiddagen. Badade och tog det väldigt lugnt. Åt korv och mos till lunch igen. Sov middag en god stund och läste Knausgård. Grillen och tonerkassetten jag beställde igår kom idag. 


Jag åkte med Maj-Lill till upphämtningsstället och lastade på mina varor och drog med mig dem hem. Jag fick stanna flera gånger och dricka vatten och var helt genomblöt av svett när jag kom hem. Det är inte roligt att befinna sig i asfaltsdjungeln i denna värme. Ännu värre tycks det vara i den östra vrån av Medelhavet. De har haft 35 grader en tid nu. 

Jag duschade och rakade mig när jag kom hem och monterade ihop grillen. Tonerpatronen lade jag i ytterligare en plastpåse utöver den den låg i och knöt ihop. Den får ligga tills den jag har är helt slut. Det är tydligen en bra idé att plocka ur tonerkassetten och lägga i en lufttät påse varje gång man åker härifrån. Jag skriver ut så lite också så eventuellt kommer den nu inköpta kassetten räcka livet ut.

Jag slötittade på TV på kvällen och la mig och läste igen. Imorgon ska jag följa med Maj-Lill till en marknad jag aldrig varit på förut. Det ska bli spännande. Hoppas det finns lite andra saker än grönsaker och kläder.

Inga kommentarer: