onsdag 5 juni 2024

Värme

Det är väldigt varmt här. I morse tog jag min dramaten och gick ner till mitt Amazonombud och hämtade ett paket. Jag ville gå innan det blev för varmt man det var jättejobbigt att gå tillbaka hem igen efter utfört ärende. Jag tror det var 27 grader idag.


Alltid kul med paket från Amazon. Detta beställde jag förra veckan i Sverige.


En större espressobryggare och ett väggfäste för väggmontage av TV. Det var ju perfekt att jag fick espressobryggaren nu när jag får en gäst i en vecka här i lägenheten. Gästen Sven ska också få hjälpa mig att sätte upp TV:n på väggen. Det är nog bra att vara två då.

Efter frukost tog jag en tur till storkinesen för att kolla vad det fanns för parasoller där. Det var samma utbud som hos de övriga. Samma priser också. 


En citruspress köpte jag i alla fall.

Jag åkte sedan till Leroy Merlin för att titta på parasoller. Jag gick sedan till ett nyöppnat ställe bredvid Carrefour som heter Popeyes.


Jag tog en kycklingburgare som var ganska ok men väldigt liten. Sedan handlade jag lite mjölk på Carrefour när jag ändå var där. De hade heller inget större utbud på parasoller. Det bästa parasollet jag sett hittills är på Alcampo faktiskt. Jag tror jag köper ett där.

När jag kom hem slappade jag. 


Solade och badade och läste. Min norska granne kom på eftermiddagen och hade sin syster med sig. Jag tog ut salsiccia på tork i värmen och saltade den rikligt så den blev ettersalt. Gott i värmen!

Jag såg en geckoödla på grannens vägg.

Inga kommentarer: