tisdag 6 december 2022

Tisdag (röd dag)

Regnig morgon. Jobbig natt också med smärtor i min arm. Dålig sömn. Jag gick upp kl 7 och åt frukost och började smida planer för dagen. Egentligen skulle Kent och jag åkt ner på stan och gå runt lite men det är röd dag i Spanien och det mesta är stängt. I alla fall de flesta småbutiker. De större livsmedelskedjorna verkar ha öppet. Vi flyttade vår stadstur en dag framåt helt enkelt. På torsdag är det också röd dag. 

Efter frukost körde jag sista lasset av mitt oönskade bohag till sopbingen så nu är det tomt på skräp här vilket känns väldigt bra.

Jag tog en busstur till La Zenia boulevard för att gå lite i affärer. Där var allt öppet men det var otroligt lite folk. Jag satt nästan ensam på restaurangen och åt lunch t ex.


Här är min busshållplats.

Jag köpte några enstaka klädesplagg och åt lunch där. Jag testade ett nytt ställe som var helt okej.


"The good burger". Löjligt namn 


Men maten var helt okej den också.

Men jag har så ont i min högerarm så jag vet inte vad jag ska göra. Nu har jag ont hela tiden oavsett vad jag gör. När jag går och armen hänger, när jag satt på bussen och nu när jag sitter här hemma. Men värst är det på nätterna. Jag ska försöka komma intill sjukvården så fort jag kommer hem i januari.

Ända sedan jag började som samordnare på Miljösamverkan har jag skickat julmail till kommunerna. Ofta på någon staty som har mina glasögon på sig eller hängande i snodden runt halsen.


Detta får bli årets julkort från Miljösamverkan. Jag ska nog få till ett litet rim också.

Jag åkte hem och la mig och läste och slumrade lite. Jag behövde verkligen vila armen. Det har varit molnigt hela dagen och nu mörknar det så jag sätter mig nog och tittar lite på playen nu.

Inga kommentarer: