tisdag 12 december 2023

Varmt och skönt

Gick upp kl 7 och inväntade gryningen. Det blev sannerligen en dag av väntan. Inte på gryningen men leverans av den hyllan jag köpt till köket. Den kom inte förstås och jag var hemma och väntade hela dagen. Hade ett onlinemöte på förmiddagen trots att jag har semester. Sedan fakturerade jag i ett par timmar också för att få iväg fakturorna under 2023. Nu har jag jobbat in en arbetsdag av min semester. Jag får ta ledigt vid annat tillfälle istället.

Men de här leveranserna blir jag galen på. Helt fräckt låter de mig sitta hemma och vänta utan någon som helst besked. Kl 17:15 ringde jag affären Leroy Merlin. Ingen pratade engelska. Till slut förstod jag att hon frågade efter mitt telefonnummer så jag gav henne det. En "partner" skulle ringa upp mig senare. De skiter liksom i en härnere och det stör mig.

Skönt väder i alla fall. Jag har suttit mycket i solen och läst. Jag har ett litet bi som hälsar på mig dagligen. Det har det gjort alla gånger jag varit här i Spanien faktiskt. Alltid på samma ställe på uteplatsen också.


Jag lyckades få en bild av den när den stod still och surrade i luften. Jag lyckades också bildgoogla att han är en slamfluga. 

Jag hade också ca 20 starar, 30 gråsparvar och två steglitser i en enda stor flock. Jag har även en solitär fågelgäst som jag inte vet vilken sort det är. Jag har två dåliga bilder på den men det hjälper inte. 



Kanske någon annan som vet?

Gult bröst.

Jag ska försöka få bättre bilder på den en annan dag.

Inga kommentarer: